Wie zijn wij

Karin Bosma

Zij studeerde Geestelijke Gezondheidskunde en Psychologie aan de Universiteit van Maastricht. Vervolgens deed zij de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG en de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGcT. Zij is tevens geregistreerd eerstelijns psycholoog NIP, EMDR-therapeut, supervisor VGcT en leertherapeut.

Karin werkt inmiddels ruim 18 jaar in zowel de eerste als tweede lijns zorg en heeft als zodaning ruime ervaring met zowel de diagnostiek als de behandeling van volwassenen en adolescenten met psychische problemen.


Karin Bosma

Arianne Silvertand

Zij studeerde Ontwikkelingspsychologie en Orthopedagiek aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Vervolgens deed zij de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog BIG. Op dit moment is zij in de afrondende fase van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGcT. Tenslotte is zij speltherapeute.

Arianne werkt ruim 15 jaar in de 2e lijns zorg en het orthopedagogische onderwijs. Als zodaning heeft zij ruime ervaring met zowel de diagnostiek als de behandeling van kinderen en adolescenten met psychische problemen.arianne2

Suzanne Tummers

Na het behalen van haar VWO diploma studeerde zij Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht (2000-2004). Vervolgens heeft zij de cursus directieve klachtgerichte behandeling gevolgd en in 2011 de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog BIG. Tevens is zij EMDR-therapeut.

Zij heeft gewerkt als sociotherapeut in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel, daarna binnen de kinderen en jeugdpoli van Mondriaan Zorggroep en de laatste jaren in de eerste lijn.


suus

Conny Hoogeveen

Studeerde haptonomie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen.

Zij werkt in haar eigen praktijk voor haptonomie en specialiseerde zich in de wetenschap van de affectiviteit, het gevoelsleven.

Binnen orthoventief draagt zij vooral haar steentje bij in het kader van teambuilding en persoonlijke coaching.

conny

Von Canisius

Von heeft haar sporen verdiend in diverse sales-functies in de autoindustrie en de zorg.


Sinds 2017 neemt zij de verkoop van onze onderwijssoftware voor haar rekening.

U kunt dus een telefoontje van haar verwachten, maar u kunt ook bij haar terecht voor vragen betreffende de mogelijkheden van onze software voor uw school.
Von

Roland Leurs

Is sinds 2007 betrokken bij de technische realisatie van de webapplicaties. In eerste instantie vanuit Trippler en later vanuit CIS websolutions.


Roland is altijd bereid om met ons mee te denken en te werken aan praktische oplossingen voor praktische problemen. 

Daarnaast kunt u Roland ook aan de telefoon krijgen, uw probleem samen met hem oplossen via teamviewer of e-mailen via de technische helpdesk.


roland1

Rob de Knikker

Rob versterkt ons team vanaf  2015 als php-programmeur vanuit CIS-websolutions. 


Sindsdien heeft hij een zeer positieve bijdrage geleverd aan een aantal projecten, voornamelijk binnen het SchoolDataBeheer-platform.


rob2

Rob Corstjens

Studeerde aan de Pedagogische Academie, Maastrict University en de Open Universiteit Heerlen, deed de post-HBO opleiding tot gedragsspecialist en werkt inmiddels 20 jaar in het orthopedagogische onderwijs. Na een aantal jaren voor de klas is hij toegetreden tot het zorgteam en werkt hij als zorgcoördinator binnen het orthopedagogisch onderwijs.

Daarnaast is hij de drijvende kracht achter het web-based Leerling Volg Systeem voor het Orthopedagogische en Orthodidactisch onderwijs, "SchoolDataBeheer" en een digitale applicatie om alles rondom zorg en aanvragen van arrangementen te automatiseren m.b.t. samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs.

Tenslotte bekwaamde hij zich verder als coach in de effectieve toepassing van handelingsgericht werken binnen het Speciaal Onderwijs en het reguliere Voortgezet Onderwijs.

 rob4